Sarah 'Wijntje' 3.5m € 29,- (en € 9,95 elke extra dag)

Sarah 'Wijntje' 3.5m afbeelding 1
Sarah 'Wijntje' 3.5m afbeelding 2

Ophalen


Terugbrengen


Filiaal

Totaalprijs: € 29,00

Wordt ze alweer 50 jaar? Dan is het tijd voor een leuke opblaas Sarah in de voortuin! Dit gloednieuwe model is op veler verzoek voorzien van een wijnflesje in de hand, hmmm! 

Een beetje plagen mag. Niet elke jongedame van 50 zit enorm te wachten op een opblaaspop. Maar met deze vrolijke Sarah zit je altijd goed, wie kan hier nou niet om lachen? Met deze Sarah in de voortuin ben je helemaal klaar om deze mijlpaal te vieren!

Sarah wordt geleverd in transporttas (zo groot als een weekendtas). Daarin zit alles wat je nodig hebt, dus ook een elektrische blower, en touwen en haringen om de Sarah pop vast te zetten. Het enige dat je zelf even moet regelen is een verlengsnoer. 

Wordt de jarige helemaal geen 50 jaar? Dan kun je bij het ophalen ook kiezen voor een leeftijdsbordje van 24, 30, 40, 50, 60 of 65 jaar. 

Deze prachtige opblaas Sarah pop huren kost slechts €29,00 voor één dag. Je kunt de pop dan in de ochtend ophalen en in de avond retourneren. Extra dagen kosten maar €9,95 per dag dus je hoeft je voor het huren van deze Sarah nooit te haasten!