Sarah 'Normaal' 3.5m € 29,- (en € 9,95 elke extra dag)

Sarah 'Normaal' 3.5m afbeelding 1
Sarah 'Normaal' 3.5m afbeelding 2

Ophalen


Terugbrengen


Filiaal

Totaalprijs: € 29,00

Dit is het traditionele model en tevens de meest verhuurde opblaas Sarah uit ons assortiment. Veel Sarahs zijn er niet heel blij mee dat ze 50 jaar worden, maar met zo'n leuke pop in de tuin wordt het sowieso een leuke dag. De Sarah zal het leuk vinden dat je aan haar hebt gedacht en deze opblaaspop hebt gehuurd!

Nadat je hem hebt gereserveerd (online of telfonisch) kun je hem bij een van onze ophaalpunten afhalen. Je krijgt dan een transporttas mee, waar natuurlijk de opblaaspop in zit, maar ook de elektrische pomp (nee, je hoeft niet met je mond te staan blazen), touwen, grondpennen en een handleiding. Het hele pakketje heb je zo uitgepakt en in vijf minuten staat de pop te stralen! Wel even met z'n tweetjes opzetten, dan kan de ene de pop vasthouden en de andere hem vastzetten. Het enige wat niet standaard wordt meegeleverd is een verlengkabel (gewoon 220 Volt). Als je die zelf niet hebt kun je die ook bij ons huren.

Deze Sarah kun je al huren voor €29. Je mag hem dan 's ochtens ophalen en 's avonds terugbrengen. Wil je hem een dag vooraf ophalen en/of een dag later terugbrengen? Allemaal geen probleem. Extra dagen kosten maar €9,95 dus je kunt hem zo lang huren als je zelf wilt. Prijzen zijn vanzelfsprekend inclusief BTW.

Bij het ophalen kun je aangeven of je er een leeftijdsbordje bij wilt, voor om haar middel. We hebben bordjes voor 25 jaar, 30 jaar, 40 jaar, 50 jaar, 60 jaar en 65 jaar.