Abraham 'Normaal' 3.5m € 29,- (en € 9,95 elke extra dag)

Abraham 'Normaal' 3.5m afbeelding 1
Abraham 'Normaal' 3.5m afbeelding 2

Ophalen


Terugbrengen


Filiaal

Totaalprijs: € 29,00

Dit is het klassieke model Abraham en heet 'Normaal' omdat het de eerste opblaasbare Abraham was die we verhuurden, voordat we Abrahams met speciale thema's gingen verhuren. Nog steeds is deze pop een van de best verhuurde modellen, omdat hij er altijd in slaagt de Abraham te verrassen! 

Deze opblaas Abraham wordt geleverd met vier spanlijnen en haringen waarmee je hem eenvoudig kunt vastzetten. Je kunt deze spanlijnen vastmaken met haringen in de grond, of gewoon vastknopen aan een hekje, boom of lantaarnpaal die in de buurt staat. Zo is het enorm eenvoudig de pop zelf op te zetten. Ook de elektrische blower en een handleiding vind je terug in de transporttas, die overigens in elke auto makkelijk te vervoeren is. Misschien is het handig als je zelf even een verlengkabel kunt regelen, want de kabel aan het pompje is maar een meter lang. Je kunt ook een verlengkabel huren bij ons. 

Abraham 'Normaal' kost €29 voor een dag, je kunt hem dan in de ochtend halen en 's avonds terugbrengen. Wil je hem langer huren? Dat kan voor €9,95 meerprijs per dag. Prijzen zijn uiteraard inclusief BTW.

Bij het ophalen kun je aangeven of je er een leeftijdsbordje bij wilt, voor op de buik. We hebben bordjes voor 25 jaar, 30 jaar, 40 jaar, 50 jaar, 60 jaar en 65 jaar.