Sarah 'Highfive' 3.5m € 29,- (en € 9,95 elke extra dag)

Sarah 'Highfive' 3.5m afbeelding 1
Sarah 'Highfive' 3.5m afbeelding 2

Ophalen


Terugbrengen


Filiaal

Totaalprijs: € 29,00

Ook deze opblaas Sarah vind je nergens anders dan bij OpblaasVerhuur.nl! Een uniek model, dat elke jarige die Sarah leuk vind. Een beetje subtieler dan de meeste opblaaspoppen, maar toch een ludieke manier om iedereen te laten weten dat er wat te vieren valt! 

Na het ophalen van de pop bij een van onze afhaaladressen kun je de pop heel gemakkelijk zelf opzetten. Als je met z'n tweeën bent staat ze in vijf minuten. Het enige dat je hoeft te doen is de transporttas uit te pakken (hierin zit een handleiding, de pop, een elektrische blower, touwen grondharingen) de blower op de pop aan te sluiten en te wachten tot de pop vol is. Vervolgens duw je de Sarah overeind en zet je haar vast met de touwen, zodat ze niet omvalt als het waait. Een kind kan de was doen!

Sarah Highfive van 3.5 meter hoog is al te huur vanaf €29 voor een dag (ophalen in de ochtend, terugbrengen in de avond). Maar het is natuurlijk leuker als je de pop al 's avonds van tevoren of heel vroeg in de ochtend opzet. Je kunt de pop daarom extra dagen huren voor maar €9,95 per dag. Alles inclusief BTW natuurlijk.

Bij het ophalen kun je aangeven of je er een leeftijdsbordje bij wilt, voor om haar nek. We hebben bordjes voor 25 jaar, 30 jaar, 40 jaar, 50 jaar, 60 jaar en 65 jaar.