Sarah 'Groene rok' 3.5m € 29,- (en € 9,95 elke extra dag)

Sarah 'Groene rok' 3.5m afbeelding 1
Sarah 'Groene rok' 3.5m afbeelding 2

Ophalen


Terugbrengen


Filiaal

Totaalprijs: € 29,00

De opblaasbare Sarah met de groene rok is een uniek model, dat alleen te huur is bij ons. De Sarah ziet er lekker vrolijk uit, want het is natuurijk een feestelijke dag! Met zo'n mooie pop in de tuin zal geen enkele Sarah het nog erg vinden om 50 jaar te worden. In elk geval maak je goede sier met deze opblaaspop!

Samen met een hulpje heb je deze pop in vijf minuutjes staan, want het opzetten is erg eenvoudig. Alles wat je nodig hebt zit in de tas die je bij het ophalen meekrijgt: de pop natuurlijk, een elektrisch pompje, wat touwen om de pop vast te zetten, een handleiding en wat haringen. Die haringen kun je in de grond stoppen om de touwtjes aan vast te binden, maar vaak is het makkelijker de opblaas Sarah met touwtjes vast te zetten aan een regenpijp, hekwerk, een lantaarnpaal of iets dergelijks. 

De pop met de groene rok is te huur vanaf €29. Ophalen kan dan 's morgens en je brengt hem dan weer terug in de avond. Wil je hem de dag van tevoren al halen (dan kun je 'm de avond van tevoren of 's morgens heel vroeg al opzetten), dat kan natuurlijk ook. Extra dagen kosten maar  €9,95.

Bij het ophalen kun je aangeven of je er een leeftijdsbordje bij wilt, voor om haar middel. We hebben bordjes voor 25 jaar, 30 jaar, 40 jaar, 50 jaar, 60 jaar en 65 jaar.