Abraham 'Rollator' 3.5m € 39,- (en € 9,95 elke extra dag)

Abraham 'Rollator' 3.5m afbeelding 1
Abraham 'Rollator' 3.5m afbeelding 2

Ophalen


Terugbrengen


Filiaal

Totaalprijs: € 39,00

Wordt die ouwe al vijftig jaar? Dan moet 'ie binnenkort misschien al wel aan de rollator! Met deze pop kun je de jarige goed te pakken nemen, want een Abraham met een rollator laat weinig meer aan de verbeelding over! De meeste Abrahams die deze opblaaspop voor hun deur vinden kunnen er trouwens wel flink mee lachen, gelukkig maar!

Ook deze pop kun je zelf heel snel (zo'n vijf minuutjes) opzetten. Liefst wel even met twee personen, dan staat 'ie zo. Bij het ophalen krijg je een transporttas, waar de Abraham met rollator in zit, een elktrisch pompje (want met de mond oppompen, dat lukt niet in vijf minuten), wat spanlijnen en grondharingen om de pop goed vast te zetten en een handleiding. Met dit pakket scoor je sowieso punten bij de Abraham, die zich enorm gevlijd zal voelen met deze pop. Of niet, maar dan heb jij des te meer pret natuurlijk! Ook leverbaar met 40 of 60 jaar bordje (even naar vragen bij het ophalen).

Deze opblaaspop kost €39 euro voor een dag. Dat wil zeggen: ophalen in de ochtend, terugbrengen in de avond. Wil je hem liever wat langer hebben staan, of al heel vroeg opzetten en daarom de dag van tevoren al komen halen? Dat kan, voor €9,95 meerprijs per dag kun je hem zo lang huren als je wilt. Natuurlijk zijn al onze prijzen inclusief BTW.

Bij het ophalen kun je aangeven of je er een leeftijdsbordje bij wilt, voor op de buik. We hebben bordjes voor 25 jaar, 30 jaar, 40 jaar, 50 jaar, 60 jaar en 65 jaar.