Abraham 'Highfive' 3.5m € 29,- (en € 9,95 elke extra dag)

Abraham 'Highfive' 3.5m afbeelding 1
Abraham 'Highfive' 3.5m afbeelding 2

Ophalen


Terugbrengen


Filiaal

Totaalprijs: € 29,00

Abraham 'Highfive' is een vrolijke opblaas-Abraham van 3.5 meter hoog! Dit is een van onze meest populaire modellen, omdat hij bij vrijwel iedereen in de smaak valt. 

De opblaas Abraham 'Highfive' is tevens een uniek model, wat betekent dat hij alleen bij ons te huur is. En dat merken we, want klanten komen soms van ver om deze Abraham bij ons op te halen. Vind jij het ook een leuk model? Reserveer dan snel door op de groene knop te drukken!

Het opzetten is erg eenvoudig en met twee personen in vijf minuutjes gepiept. De opblaaspop wordt geleverd in een transporttas, met een eenvoudige handleiding, een elektrische luchtpomp (gewoon 220V), spanlijnen en haringen. Het pakket past in elke auto. Zorg wel zelf voor een verlengkabel, of huur er één bij ons. Dit wordt een dag die de Abraham nog zeker 50 jaar zal herrinneren!

Voor de basisprijs van €29,00 kun je de opblaasbare Abraham ophalen in de ochtend en terugbrengen in de avond. Elke dag extra kost €9,95. Al onze prijzen zijn inclusief BTW. 

Bij het ophalen kun je aangeven of je er een leeftijdsbordje bij wilt, voor op de buik. We hebben bordjes voor 25 jaar, 30 jaar, 40 jaar, 50 jaar, 60 jaar en 65 jaar.