Abraham 'Biertje' 3.5m € 29,- (en € 9,95 elke extra dag)

Abraham 'Biertje' 3.5m afbeelding 1
Abraham 'Biertje' 3.5m afbeelding 2

Ophalen


Terugbrengen


Filiaal

Totaalprijs: € 29,00

OpblaasVerhuur.nl slaat weer toe, met een volledig nieuw model opblaas Abraham! Deze Abraham van 3,5 meter maakt er meteen een feestje van. Wie hier niet vrolijk van wordt kan beter helemaal geen 50 worden, toch?

Verras je pa, oom, buurman, collega of vage kennis. Wat wordt dit vet! Het leukste is het natuurlijk als de sjacherijn nog in bed ligt als je de opblaasbare Abraham pop opzet. Is meteen de sfeer voor de rest van de dag gezet. Hij zal het weten, die ouwe! 

Praktisch: alles wordt meegeleverd, behalve een verlengsnoer voor de stroom. De Abrahampop zit in een handigte transporttas. Daarin zitten ook scheerlijnen, haringen, een handleiding en een elektrisch pompje. Opzetten is in vijf minuutjes gepiept. Het is handig als je dat met z'n tweeën doet, maar in noodgevallen lukt het één persoon eigenlijk ook altijd wel. 

Oh, en wordt de jarige helemaal geen 50 jaar? Bij het ophalen kun je aangeven of je er een bordje van 25, 30, 40, 50, 60 of 65 bij wilt hebben. 

De basisprijs van €29,00 voor deze schitterende opblaasbare Abraham geldt voor 's morgens ophalen en 's avonds weer bij ons terugbrengen. Extra dagen kosten maar 9,95 euro per dag.